Error message

• Warning: include_once(): Unable to allocate memory for pool. in _registry_check_code() (line 3478 of /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: include(): Unable to allocate memory for pool. in theme_render_template() (line 1526 of /var/www/html/includes/theme.inc).
  • Warning: include_once(): Unable to allocate memory for pool. in DrupalLocalStreamWrapper::getMimeType() (line 314 of /var/www/html/includes/stream_wrappers.inc).
महालक्ष्मी नगरपालिकामा तपाईहरुलाई स्वागत छ l कमलपोखरी, ललितपुर

महालक्ष्मी नगरपालिकामा कार्यरत विगतको स्थानीय निकायका स्थाई, अस्थायी र करार कर्मचारीहरुको विवरण